Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 mei 2016, 14:51

Beloning in onderzoek dodelijk verkeersongeval Laan van Bol’es

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHIEDAM – De Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam looft een beloning uit van 7.500 euro in het onderzoek naar het dodelijk verkeersongeval op de Laan van Bol’es in Schiedam. Daarbij kwam op vrijdag 6 november 2015 een 21-jarige Schiedammer om het leven.

Het slachtoffer werd rond 22:10 uur geschept door een auto. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen de Schiedammer gewond op straat aan. Hij overleed ter plaatse. Zo’n 100 meter verder op de Laan van Bol’es troffen agenten de betrokken auto leeg aan. Bij controle van het kenteken bleek dit voertuig op 2 november gestolen te zijn op de van Hogendorplaan in Vlaardingen. Volgens getuigen zaten er tijdens het ongeval ten minste 3 personen in. Zij renden na het ongeval weg, o.a. in de richting van de Valeriusstraat en Eduward van Beinumlaan.

De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht. Daarbij spraken rechercheurs met getuigen, werd meteen een getuigenoproep in Bureau Rijnmond gedaan en werd ook daarna nog via diverse (social) media aandacht besteed aan de zaak.

Aanhoudingen
In het onderzoek hield de politie tot nu toe vijf jongens aan op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding en/of diefstal van de auto. Op dit moment zit niemand meer vast. Maar ze zijn nog altijd verdachte in deze zaak. Het intensieve onderzoek en alle media aandacht leidde helaas nog niet tot de identiteit van de bestuurder van de gestolen auto. Dat is voor de nabestaanden van de Schiedammer ongelooflijk moeilijk.

Beloning
Het onderzoeksteam is dan ook, nog steeds, vastberaden om tot een aanhouding te komen. Met de beloning van € 7.500, uitgeloofd door het Openbaar Ministerie, hoopt het team alsnog op de gouden tip. Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht besteden donderdag 2 juni en dinsdag 7 juni aandacht aan deze zaak.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons