Redactie 112 0 reactie(s) za 14 mei 2016, 16:52

Rotterdammer omgekomen bij verkeersongeval Galileistraat

Laatste update: 22 aug 2021 15:13 uur

ROTTERDAM – Een 23-jarige Rotterdammer is vrijdagavond om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de Galileistraat. De bestuurder van de auto is aangehouden. Er loopt een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen alarmeerden de politie even na elf uur over een uit de bocht gevlogen personenauto. De auto was op zijn kop beland en er zat nog iemand in. Twee andere inzittenden waren zelf uit het voertuig gestapt en aanspreekbaar.

Meerdere ambulances en het MMT werden ingezet omdat één van de bijrijders ernstig gewond bleek te zijn. De 23-jarige Rotterdammer is ter plekke behandeld aan zijn verwondingen maar overleed op weg naar het ziekenhuis.

De 28-jarige bestuurder uit Schiedam werd naar het SFG gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. Hij is aangehouden en wordt vandaag na ontslag uit het ziekenhuis overgebracht naar het politiebureau. De derde inzittende hield enkel lichte verwondingen over aan het ongeval en mocht al snel het EMC weer verlaten.

Verkeersongevallenspecialisten van de politie zijn een onderzoek gestart naar de toedracht van het eenzijdige ongeval. Zij vragen getuigen zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons