Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 mei 2016, 1:50

Pyromaan slaat opnieuw toe in Vlaardingen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:13 uur

VLAARDINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 mei omstreeks 00:35 uur moest de brandweer uitrukken naar de Diepenbrockstraat in Vlaardingen. Voor de tiende keer in anderhalve maand tijd was er een brandende auto ontdekt door buurtbewoners.

Door snel handelen van de melder kon erger worden voorkomen. Volgens de melder kwamen de vlammen bij het achterwiel vandaan. Omdat de brand al geblust was deed de brandweer enkel een nacontrole.

Sinds 20 maart dit jaar is het weer volop raak in Vlaardingen. Net als vorig jaar zijn in korte periode opvallend veel autobranden. Zo was het op 12 april in 24 uur tijd zelfs 4 keer raak. Vorige vrijdag werd er ook aan de van Baerlestraat een brandende auto ontdekt. Ook de autobrand van vannacht staat onder de aandacht van de politie en zal er onderzoek worden verricht.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.