Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 mei 2016, 15:37

Vlaardinger (21) aangehouden voor inbraak poging Planciusstraat

Laatste update: 22 aug 2021 15:13 uur

VLAARDINGEN – Woensdagavond kreeg de politie de melding van een inbraak heterdaad. Getuigen zagen twee jongemannen rommelen bij de deur van een woning aan de Planciusstraat.

Vermoedelijk kregen ze het niet voor elkaar om naar binnen te komen en waren ze snel weg. Maar omdat getuigen een goed signalement konden geven, trof de politie één van de mannen aan op de Van Boisotstraat. Deze 21-jarige Vlaardinger werd meteen aangehouden. Naar de tweede dader loopt een onderzoek.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons