Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 mei 2016, 15:31

Vuurwapen gevonden in voertuig aan de Achterstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:13 uur

VLAARDINGEN – Het onderbuikgevoel van twee agenten leidde woensdagavond naar een vuurwapen. Dit wapen werd gevonden in een voertuig aan de Achterstraat. Er volgden drie aanhoudingen.

Vuurwapen van de straat
De politie in Vlaardingen zag woensdagavond 4 mei op de Achterstraat een voertuig staan met drie personen erin. De agenten vertrouwden het niet en besloten het voertuig te controleren. Daarbij zagen zij op de vloer van de achterbank aan stapel biljetten liggen. Vanwege de twijfelachtige verklaring werd, met toestemming van de bestuurder, een verder onderzoek ingesteld. Eén van de agenten vond onder de bijrijderstoel een vuurwapen. Zowel het wapen als het geld werden in beslag genomen. Ook werd het voertuig meegenomen voor verder onderzoek. De drie inzittenden, een 23-jarige man uit Balk en twee Rotterdammers van 27 en 33 jaar, zijn aangehouden.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.