Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 mei 2016, 0:36

Brandweer met springkussen naar Touwbaan na melding man op dak

Laatst bijgewerkt: zondag 15:13 uur

VLAARDINGEN – Dinsdagmiddag 3 mei omstreeks 15:25 uur rukte de hulpdiensten met spoed uit naar de Touwbaan in Vlaardingen. Omwonenden hadden hier een man op het dak zien lopen.

De brandweer kwam onder andere met een springkussen ter plaatse. Na onderzoek vanuit de hoogwerker bleek er echter niemand zich meer op het dak te bevinden.

Hierna werd samen met de politie onderzoek gedaan naar de woning van de man die even daarvoor op het dak was gezien. De brandweer heeft voor de zekerheid metingen verricht in de woning van de man. Na metingen bleken er geen afwijkende waarden uit de woning te komen. Hierop heeft de politie de deur geforceerd en een inval gedaan. Tijdens de inval bleek er niemand in de woning aanwezig te zijn.

De politie zal het onderzoek naar de man verder voortzetten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.