Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 april 2016, 16:08

Vier Bulgaren aangehouden na steekpartij bij verkeersruzie

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:13 uur

SCHIEDAM – Agenten hebben in de vroege ochtend van zaterdag 30 april in een woning aan de Nicolaas Beetsstraat in Schiedam vier Bulgaarse mannen aangehouden die ervan worden verdacht tijdens een verkeersruzie een andere man in de rug te hebben gestoken.

Het slachtoffer belde rond kwart over twee ’s morgens met de politie. De man verklaarde dat hij na een verkeersruzie op de kruising van de Jacob van Lennepstraat en de Filips van Bourgondiestraat door vier mannen in elkaar was geslagen. De daders waren inmiddels al gevlucht. Toen de agenten bij het slachtoffer arriveerden, bleek deze ook in zijn rug te zijn gestoken.

Met behulp van getuigenverklaringen wisten de agenten de verblijfplaats van de verdachten te achterhalen. Vervolgens konden zij de mannen, van Bulgaarse afkomst en in de leeftijd van 17 tot 42 jaar, in de woning aan de Nicolaas Beetsstraat aanhouden.

Het slachtoffer is naar het Vlietlandziekenhuis vervoerd, waar zijn verwondingen zijn behandeld.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.