Redactie 112 0 reactie(s) di 12 april 2016, 6:19

Drie autobranden binnen 40 minuten in Vlaardingen [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

VLAARDINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag 12 april moest de brandweer drie maal uitrukken voor een voertuigbrand in Vlaardingen. In iets minder dan 40 minuten tijd was het drie keer raak.

Omstreeks 0:20 uur moest de brandweer voor het eerst uitrukken. Aan de Spoorsingel in Vlaardingen was een brandende auto aangetroffen. De brandweer heeft de brand snel weten de blussen. Terwijl men weer retour wilde naar de kazerne werd de volgende autobrand gemeld. Rond 0:40 uur kon de brandweer dus uitrukken naar de Claudius Civilislaan in Vlaardingen-West. De politie heeft door middel van een poederblusser de brand al redelijk kunnen doven. De Vlaardingse spuitgasten hebben de auto nog nageblust voor de zekerheid en gingen daarna weer richting de kazerne. De rit naar de kazerne werd echter vroegtijdig alweer afgeblazen want opnieuw kwam er een melding binnen van een brandende auto. Ditmaal aan de Dirk de Derdelaan waar eerder deze week ook al een auto in vlammen opging. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto flinke schade opliep.

In de nacht van vrijdag op zaterdag brandde er in Vlaardingen ook al twee auto’s uit. De politie zal brandstichting daarom ook niet uitsluiten. De politie is nog langere tijd met meerdere wagens aanwezig geweest in Vlaardingen, echter heeft dit tot zover bekend niks opgeleverd.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons