Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 maart 2016, 6:00

Gladheid oorzaak van meerdere ongelukken op de A20

Laatst bijgewerkt: zondag 15:11 uur

VLAARDINGEN – Zondagmorgen 6 maart zijn rond 1:30 uur meerdere ongelukken gebeurd op de A20 tussen Vlaardingen en Maassluis. Na een bui van hagel en regen werd het stuk snelweg spiegelglad.

Binnen 10 minuten waren meerdere automobilisten de klos. Vlak na het BP tankstation in de richting van Maassluis raakte 2 voertuigen van de weg. Eén van de voertuigen raakte hierbij ook te water. Inzittenden van deze auto zijn door het ambulancepersoneel verzorgd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en geborgen. De andere auto belandde in de berm en is door de berger losgetrokken. Dit voertuig kon zijn weg vervolgen.

Aan de andere kant gebeurde vrijwel tegelijk ook een ongeval. Net na het benzinestation in de richting van Vlaardingen raakte een automobilist de vangrail en draaide 360 graden. De inzittende raakte niet gewond. Ook hiervoor kwam een berger ter plaatse.

Vlak voor afrit Vlaardingen-West gebeurde een identiek ongeval. Een automobilist raakte met zijn auto de vangrail. Op de Broekpolderweg naast de A20 kon een automobilist net voorkomen dat ook zijn auto in de sloot belandde. Dit voertuig kon ook op eigen kracht verder

Tijdens de afhandelingen van de ongevallen werden bij beide rijbanen 1 rijstrook afgesloten. Op de andere rijstrook gold een snelheidslimiet van 70 km/h.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.