Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 maart 2016, 1:41

Zonnebrillen gestolen bij inbraak Schiedam Optiek

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:11 uur

SCHIEDAM – Op woensdag 2 maart om 03.10 is er ingebroken bij Schiedam Optiek aan de Passage 9 te Schiedam. De voordeur ruit is met veel geweld ingegooid .

De dader heeft een wit masker opgehad en handschoenen en heeft met veel geweld de zonnebrillen rekken uit de stelling getrokken en buitgemaakt. Het ging om ruim 170 zonnebrillen die op pilaren vast zaten. Dader is met de pilaren in de hand uit het winkelcentrum gelopen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of kent u iemand die nu ineens veel zonnebrillen thuis heeft? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.