Redactie 112 0 reactie(s) di 01 maart 2016, 15:54

Vrouw (87) in scootmobiel van tas beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 15:11 uur

VLAARDINGEN – De politie is op zoek naar de daders van een laffe beroving van een 87-jarige vrouw uit Vlaardingen. Dat gebeurde op vrijdag 26 februari op de Trekkade. Alle informatie voor het onderzoek is welkom.

Het slachtoffer was net een blokje om met haar scootmobiel toen twee jongens op een scooter haar tas uit haar mandje trokken en er vandoor gingen. Daarmee namen ze meerdere persoonlijke spullen van de vrouw mee. Een getuige alarmeerde de politie.

Signalement
Vanwege de snelheid kon de 87-jarige Vlaardingse geen signalement geven van de daders. Gelukkig was er wel een getuige. Hij kon de politie vertellen dat het zou gaan om twee daders, beiden getint. Ze droegen allebei een trainingspak, waarvan eentje met rode bies. De donkerblauwe scooter kwam uit de richting van de Westlandseweg, reed langs de scootmobiel van de vrouw en keerde om de tas te stelen. Na de beroving gingen ze er weer vandoor in de richting van de Westlandseweg.

Oproep
De politie is op zoek naar de daders. Daarvoor is uw hulp nodig. Heeft u meer informatie over deze beroving? Bel dan met de politie via 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven kan ook via MMA 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.