Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 februari 2016, 16:19

Vier fietsdieven op heterdaad betrapt

Laatst bijgewerkt: zondag 15:11 uur

SCHIEDAM – Vrijdagmiddag betrapte een politieagent in burger aan de Laan van Bolès in Schiedam vier mannen op heterdaad toen zij een fiets stalen. De agent was ingezet na een eerdere fietsdiefstal die ochtend bij het Vlietlandziekenhuis, waarvan goede bewakingsbeelden waren gemaakt. De agent herkende de mannen van de beelden en onder zijn ogen stalen zij nog een fiets. Allen zijn aangehouden.

Bij het Vlietlandziekenhuis in Schiedam werd vrijdagochtend rond 11.15 uur een elektrische fiets gestolen. Het slachtoffer deed direct aangifte. Het ziekenhuis bleek goede camerabeelden van de diefstal te hebben, die gelijk uitgekeken werden door de politie. Een paar uur later, rond 13.45 uur, zag een agent in burger hoe vier mannen een fiets stalen bij het winkelcentrum aan de Laan van Bol’es. Drie van hen werden direct aangehouden door de politie. De vierde ging er met de fiets vandoor, maar kon snel op de Beethovenlaan worden aangehouden. Het gaat om Polen van 28 en 35 die woonachtig zijn in Den Haag, en twee Polen van 21 en 31 zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.