Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 februari 2016, 15:22

Schennispleger Spijkenisse aangehouden

Laatste update: 1 jaar geleden

SPIJKENISSE – De politie heeft maandag een 33-jarige man uit Spijkenisse aangehouden die ervan wordt verdacht meerdere meisjes en vrouwen te hebben lastig gevallen in zijn woonplaats. De man is donderdag voorgeleid en door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.

De eerste aangiften die met de man in verband kunnen worden gebracht, dateren van augustus vorig jaar. Vooral in de wijken Centrum en Groenoord in Spijkenisse werden meisjes en vrouwen lastig gevallen door een schennispleger. In een enkel geval werden ze ook aangeraakt en dat werd gekwalificeerd als aanranding. De man verplaatste zich op de fiets en kwam naast de slachtoffers fietsen. De jongsten zijn 12 jaar.

Aangiften
Na enkele aangiften gebeurde er een tijdje niets, maar vanaf eind vorig jaar werden er weer meldingen gedaan bij de politie. Ook kwam een van de slachtoffers de man tegen in Spijkenisse. Ze maakte een foto van hem, en die werd onder politiemensen verspreid. Naar aanleiding van die foto werd de man begin februari herkend, waarop nader onderzoek is ingesteld en de verdachte afgelopen maandag is aangehouden. De man zit nu vast voor een tiental zaken. De politie sluit niet uit dat er meer slachtoffers zijn.

Mocht je slachtoffer zijn geweest van dit incident, en je hebt nog niet met de politie gesproken, bel dan met 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.