Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 februari 2016, 16:45

Schiedammer moet zich bij rechter verantwoorden voor mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:11 uur

SCHIEDAM – Een 40-jarige Schiedammer is deze week aangehouden voor een mishandeling aan de ‘s-Gravenlandseweg. Hij kreeg een dagvaarding in persoon mee en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Maandag kreeg de politie de melding van een man die op dat moment werd achtervolgd door een voertuig. Hij was even daarvoor door de inzittende geslagen bij het benzinestation aan de ‘s-Gravenlandseweg. Zonder enige aanleiding had het 21-jarige slachtoffer een klap in zijn gezicht gekregen.

De politie trof de melder op de ‘s-Gravenlandsweg maar toen was de dader al gevlogen. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving en troffen ter hoogte van de Ringersstraat het betrokken voertuig aan. De verdachte stapte net uit. En omdat het signalement overeenkwam, hield de politie hem meteen aan.

De afgelopen dagen volgden verhoren en bekeek de politie camerabeelden. De Schiedammer moet zich later bij de rechter verantwoorden. Hij is bij de politie bekend als lid van de motorclub Trailer Trash.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.