Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 februari 2016, 5:18

Brandweer forceert deur voor lekkende waterleiding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:11 uur

VLAARDINGEN – In de nacht van woensdag op donderdag 4 februari werd de brandweer omstreeks half 1 gealarmeerd voor een melding van wateroverlast aan de Vossiusstraat in Vlaardingen-West.

Op het desbetreffende adres bleek water uit een leegstaand pand te komen. De buren constateerde de waterlekkage en schakelde de hulpdiensten in. De woning staat momenteel te koop en staat daarom ook leeg. Door onbekende redenen was een waterleiding flink gaan lekken, waardoor er een grote waterlekkage in de woning ontstond.

De brandweer moest de deur forceren om zich toegang tot het pand te kunnen verschaffen. De brandweer heeft de hoofdkraan dichtgedraaid en de stroom uitgeschakeld.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.