Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 januari 2016, 15:52

Drie voertuigen betrokken bij aanrijding op de Lepelaarsingel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:11 uur

VLAARDINGEN – Donderdagmiddag 28 januari er heeft rond 13.30 uur een aanrijding op de Lepelaarsingel plaatsgevonden. 

De aanrijding gebeurde vlak voor de kruising met de Burgemeester Heusdenslaan. Er ontstond door nog onbekende oorzaak een kop-staartbotsing tussen drie voertuigen. Omdat één van de personen aangaf zich niet lekker te voelen werd er een sololance opgeroepen. De verpleegkundige heeft het vrouwelijke slachtoffer ter plaatse kunnen behandelen. 

Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Alle drie de voertuigen hadden schade.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.