Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 25 januari 2016, 6:18

Vlammenzee op volkstuinencomplex aan de Weverskade

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:10 uur

MAASSLUIS – Maandagnacht 25 januari rond 02:00 uur brak er brand uit op het volkstuinencomplex aan de Weverskade in Maassluis. In een tuinhuisje werd brand ontdekt. De brand woedde aan de achterzijde van het terrein en kon zich snel uitbreiden.

De brandweer schaalde op naar het sein ‘Middel Brand’. Desondanks de snelle inzet van de brandweer kon er niet worden voorkomen dat 1 tuinhuisje volledig verwoest werd door de vlammenzee. Twee naastgelegen tuinhuisjes raakte door de brand beschadigd.

Ook bleken er in meerdere tuinhuisjes ingebroken te zijn. Of deze twee daden met elkaar te maken hebben of dat dit toeval is wordt uitgezocht.

112 Maassluis

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Maassluis lees je in onze categorie 112 Nieuws Maassluis. Alle 112 alarmeringen uit Maassluis kan je live volgen via 112 meldingen Maassluis.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.