Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2016, 19:38

Voertuigen demontagebedrijf Penders in beslag genomen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:10 uur

VLAARDINGEN – Woensdagmorgen 20 januari is in alle vroegte een pand aan de Energieweg leeggehaald. In het pand stonden onder andere dure sportauto’s en schadeauto’s gestald.

De auto’s bleken eigendom van auto(de)montagebedrijf Penders Altijd Raak. Verschillende verzekeringspartijen hebben een deurwaarder gestuurd naar het adres aan de Energieweg. Met meerdere bergingswagens, vorkheftrucks en een hijskraan zijn de auto’s naar buiten gereden en op de bergingswagens getakeld. Ook zijn er in een opslagloods aan de Marconistraat dure schade bolides weg getakeld. 

De precieze reden achter de claim is niet bekend. Het bedrijf Penders Altijd Raak werd vorig jaar in korte tijd meerdere malen getroffen door brand. Bij de laatste brand is zijn gehele bedrijfspand met aangrenzende autostalling verwoest. Het terrein aan de George Stephensonweg in industriegebied ‘De Vergulde Hand’ ligt er inmiddels kaal bij.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.