Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 december 2015, 4:43

Grote brand in meerdere schuren aan de Groeneweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:10 uur

SCHIEDAM – In meerdere schuren aan de Groeneweg in Schiedam woedt in de nacht van donderdag op vrijdag brand. Het zou gaan om een zeer grote brand, maar het vuur lijkt zich niet verder uit te breiden.

De brandweer van Schiedam is met drie blusvoertuigen aanwezig om het vuur te bedwingen. Ook is een grootwatertransport opgeroepen in verband met de moeilijke waterwinning in het gebied.

Bij de brand komt veel rook vrij en om die reden is het treinverkeer in de buurt stilgelegd. Rond 3.20 uur werd voor het eerst melding gemaakt van de brand.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.