Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 december 2015, 15:07

Auto-inbreker op heterdaad betrapt

Laatst bijgewerkt: zondag 15:10 uur

SCHIEDAM – Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vannacht aangehouden voor het inbreken in een personenauto aan de Lange Achterweg in Schiedam.

De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag de melding van een alerte getuige dat er een auto-inbreker actief was op de Lange Achterweg. De man zou in de auto zitten en met een zaklamp op het middenconsole schijnen. Hij was aan het rommelen met draadjes.

Toen de agenten aan kwamen rijden, stapte de man uit en rende weg. Er ontstond een korte achtervolging waarbij de verdachte op de Baan kon worden aangehouden.

De 32-jarige man werd overgebracht naar het politiebureau en daar gefouilleerd. Hij bleek meerdere inbrekerswerktuigen bij zich te hebben. Dit is in beslag genomen. Dat geldt ook voor een draagbaar navigatiescherm. Dit apparaat verloor de verdachte tijdens de achtervolging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.