Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 december 2015, 15:14

Twee overvallen in Hoogvliet, mogelijk dezelfde dader

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:10 uur

HOOGVLIET – Vrijdagavond en zaterdagochtend vonden er twee overvallen plaats in Hoogvliet. De politie is op zoek naar getuigen.

Op vrijdag 18 december om 21:05 uur, tijdens het afsluiten van de winkel, vond er een poging overval plaats op juwelier Mostert, aan de Binnenban in Hoogvliet. De dader bedreigde het personeel met een mes. De eigenaar die achter in de winkel was, zorgde er met zijn luide stem voor dat de overvaller er vandoor ging. Hij verliet het winkelcentrum vervolgens bij de Blokker.

Op zaterdag 19 december om 07:00 uur, openingstijd, vond er een poging overval plaats op een benzinepomp, aan de Duifhuisweg in Hoogvliet. De dader bedreigde ook hier het personeel met een mes.

Momenteel onderzoekt de politie de zaak en bekijkt of er sprake is van dezelfde dader.

Tegelijkertijd vraagt de politie om getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

112 Hoogvliet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoogvliet lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogvliet. Alle 112 alarmeringen uit Hoogvliet kan je live volgen via 112 meldingen Hoogvliet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.