Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 december 2015, 23:03

Vier mensen naar ziekenhuis na koolmonoxide vergiftiging

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:10 uur

VLAARDINGEN – Vrijdagavond zijn 4 personen in een woning op de Hugo de Vriesstraat geruime tijd in aanraking geweest met een flinke hoeveelheid koolmonoxide. 

Eén persoon was er zelfs zo slecht aan toe dat hiervoor een ambulance met spoed moest komen. Deze verzocht de brandweer omdat de symptomen overheen kwamen met een koolmonoxidevergiftiging. De brandweer ontdekte twee bronnen waar de CO vandaan kwam. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. 

Drie andere personen werden ook verzocht om zich naar het ziekenhuis te verplaatsen omdat ook zij in de woning waren geweest.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.