Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 december 2015, 16:24

Twee mannen overvallen tabakswinkel Reigerlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:10 uur

VLAARDINGEN – Woensdagochtend hebben twee mannen een tabakswinkel aan de Reigerlaan in Vlaardingen overvallen. Zij zijn er met geld en sigaretten vandoor.

Even na acht uur ’s morgens was de eigenaar van de winkel aan de achterzijde, zoals elke ochtend, bezig met het binnen halen van de nieuwe kranten toen hij opeens van achteren werd vastgepakt en met een mes werd bedreigd. De overvaller duwde hem naar binnen, waardoor de eigenaar viel. Een tweede dader duwde de medewerkster die al in de winkel was tegen de grond. De overvallers eisten geld. Ook laden zij hun tassen vol met sloffen sigaretten. Toen zij hun buit bij elkaar hadden, gingen de daders er rennend vandoor.

De politie is een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft gezocht naar sporen, omliggende winkeliers en omwonenden zijn in een buurtonderzoek bevraagd en er wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Ook komt de politie graag in contact met mensen die ten tijde van de overval in de buurt van de Reigerlaan waren en de twee mannen heeft zien aan komen lopen of heeft zien wegrennen.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.