Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 december 2015, 17:59

Schiedammers opgepakt voor handel in illegaal vuurwerk

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHIEDAM – De politie heeft twee mannen uit Schiedam aangehouden. Zij worden ervan verdacht illegaal vuurwerk te hebben verkocht, onder meer aan minderjarigen.

Begin deze week werd op een middelbare school in Schiedam vuurwerk afgestoken op het schoolplein. De school schakelde de wijkagent in, die daarop een kluiscontrole hield. Naar aanleiding daarvan werden vijf jongeren doorgestuurd naar Halt. Daarnaast kwam een 15-jarige jongen uit Schiedam in beeld, die mogelijk een rol zou hebben gehad in de verkoop van het vuurwerk. Na verder onderzoek, besloten agenten de woning van een 20-jarige Schiedammer te doorzoeken. Daar werden 240 stuks zwaar vuurwerk aangetroffen, waaronder cobra’s en nitraten. De man is aangehouden op verdenking van het in bezit hebben en de verkoop van illegaal vuurwerk. Vrijdagochtend werd in deze zaak opnieuw een Schiedammer aangehouden. De 19-jarige wordt ook verdacht van het in bezit hebben en de verkoop van illegaal vuurwerk. De Schiedammers van 19 en 20 jaar oud zitten vast. De 15-jarige is heengezonden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.