Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 november 2015, 16:06

Vlaardinger mishandeld en bijna ontvoerd op de Madridweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:09 uur

VLAARDINGEN – Een 34-jarige Vlaardinger werd woensdag 28 oktober mishandeld en bijna ontvoerd op de Madridweg in Vlaardingen. De politie zoekt getuigen.

Woensdag 28 oktober om 09:05 uur liep het slachtoffer op de parkeerplaats van de Brusselweg in Vlaardingen op weg naar de metro toen een man hem begon te volgen. De man riep dat hij moest stoppen, maar dit deed het slachtoffer niet. Het slachtoffer begon te rennen, waarop zijn achtervolger ook begon te rennen. Op de Madridweg, het was inmiddels 9.20 uur, haalde de man het slachtoffer in en trok hij hem aan de mouw van zijn jas.

Er kwam een zilverkleurige auto aanrijden en de man zei tegen het slachtoffer dat hij in moest stappen. Het slachtoffer weigerde en pakte een lantaarnpaal en hield zich stevig vast. De bestuurder stapte uit en sloeg het slachtoffer en probeerde zijn handen los te maken van de lantaarnpaal. De auto stond intussen midden op de weg stil waardoor andere auto’s moesten wachten om te passeren. Het slachtoffer riep om hulp naar de stilstaande auto’s. Daarop stapten de twee mannen in en reden weg.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval op de Madridweg in Vlaardingen die woensdag 28 oktober 2015. Heeft u het voorval gezien of heeft u informatie, dan vragen wij u te bellen met 0900-8844. Of als u liever anoniem wilt blijven met M. via 0800-7000.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.