Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 november 2015, 16:22

Schiedammers vluchten op gestolen scooter na poging woninginbraak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:09 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN – De politie heeft woensdag 11 november om 02.20 uur twee Schiedammers van 18 jaar aangehouden op verdenking van poging woninginbraak, verboden wapenbezit en diefstal van een scooter.

De politie kreeg om 01.45 uur de melding dat er aan een poort van een woning aan de Iepstraat werd gerommeld door twee personen. Meerdere eenheden reden naar de wijk en even later werd gemeld dat de personen op een scooter wegreden via het Goudenregenplantsoen. Daar ziet een agent de scooter rijden. De agent die inmiddels uitgestapt was gaf de twee een stopteken echter dit werd genegeerd en de bestuurder gaf gas bij. De agent moest wegspringen om niet te worden aangereden. De agent herkende de bestuurder en zag deze de Wilgenlaan inrijden. De scooter werd daar echter achtergelaten door de vluchtende mannen die kennelijk te voet verder zijn gegaan de wijk in. Na een zoekactie door verschillende poortjes werden de mannen ingesloten en aangehouden. Bij één van hen werd een mes, gereedschap en een taser in de vorm van een zaklamp aangetroffen. De achtergelaten scooter blijkt van diefstal afkomstig te zijn en was weggenomen vanaf de Baronie. De politie doet verder onderzoek.

112 Alphen aan den Rijn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Alphen aan den Rijn lees je in onze categorie 112 Nieuws Alphen aan den Rijn. Alle 112 alarmeringen uit Alphen aan den Rijn kan je live volgen via 112 meldingen Alphen aan den Rijn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.