Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 november 2015, 18:01

Jongen (15) aangehouden naar aanleiding van dodelijk ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 15:09 uur

SCHIEDAM – Vrijdagavond kwam bij een ongeval op de Laan van Bol’es een 21-jarige Schiedammer om het leven. Het onderzoeksteam hield zondagochtend een 15-jarige plaatsgenoot aan.

De 21-jarige werd rond 22:10 uur geschept door een naar later bleek gestolen auto. Hulpdiensten konden hem niet meer redden. Zo’n 100 meter verderop de Laan van Bol’es stond het inmiddels lege voertuig. Volgens getuigen zaten er ten tijde van het ongeval drie of vier personen in. Die splitsten zich na het ongeval op en renden weg richting de Valeriusstraat en Eduard van Beinumlaan.

Een team rechercheurs is op zoek naar de inzittenden. Zondagochtend was er een eerste doorbraak: een 15-jarige Schiedammer werd in zijn woning aangehouden.

Vragen van het onderzoeksteam

Zoals gezegd: volgens getuigen zaten er drie of vier personen in het voertuig. Naar de identiteit overgebleven verdachten loopt nu een onderzoek. Weet u meer over die inzittenden? Dan de gestolen auto: die bleek de auto 2 november gestolen op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen.

  • Wie weet waar het voertuig met de opvallende uitlaat in de tussenliggende dagen geparkeerd stond of reed?
  • Tot slot: hebt u het ongeval zien gebeuren, maar nog niet met de politie gesproken of hebt u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie op 0900-8844. Anoniem kan dat via 0800-7000.

 

Zie ook: Jongeman overleden na ongeval op de Laan van Bol’es

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.