Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 november 2015, 16:34

Drugs, munitie en auto’s in beslag genomen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:09 uur

VLAARDINGEN / ROTTERDAM – De politie heeft woensdagochtend bij invallen in Rotterdam, Vlaardingen en Maassluis twee mannen aangehouden op verdenking van drugsgerelateerde misdrijven en witwassen. Bij de inval in een bedrijfspand in Maassluis zijn verschillende soorten drugs, scherpe munitie, gegevensdragers en een hoeveelheid anabolen steroïden in beslag genomen.

Aanleiding van het onderzoek was een Spaans politie-onderzoek naar een levering van 600.000 xtc-pillen in mei van dit jaar. De partij xtc-pillen is onderschept, waarbij de vervoerder is aangehouden. Het onderzoek van de Nederlandse politie, in goede samenwerking met de Spaanse collega’s, richtte zich op de leveranciers van deze pillen.

Belastingdienst
De Belastingdienst heeft in verband met een belastingschuld van een van de verdachten 17 voertuigen in beslag genomen, waaronder verschillende motoren. Daarnaast zijn dure horloges aangetroffen en in beslag genomen.

Voorgeleiding
De twee aangehouden mannen zijn een 40-jarige man uit Vlaardingen en een 47-jarige man uit Rotterdam. Zij zijn in verzekering gesteld en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.