Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 november 2015, 0:53

Man overleden bij vechtpartij na verkeersruzie

Laatst bijgewerkt: zondag 15:09 uur

ROZENBURG – Bij een kennelijke verkeersruzie die uitliep op een handgemeen is dinsdagavond een 54-jarige Rozenburger overleden op de Grote Stern in zijn woonplaats. Drie plaatsgenoten zijn aangehouden om duidelijk te krijgen wat zich precies afspeelde.

De 54-jarige man reed rond 22.50 uur in zijn auto achter een andere met als bestuurder 27-jarige Rozenburger en zijn 26-jarige vriendin.

De politie staat nog aan het begin van het onderzoek, maar op de Grote Stern ontstond kennelijk een ruzie die op de weg tot een handgemeen kwam. Kort daarna werd de politie gebeld en agenten arriveerden rond 23.00 uur. Ze zagen dat een man door anderen in bedwang werd gehouden en dat er een vijftiental omstanders stonden. De man was niet aanspreekbaar. Agenten begonnen een reanimatie en ambulancepersoneel nam dit over. Het mocht niet meer baten, de man overleed kort voor middernacht.

De inzittenden van de voorste auto zijn aangehouden. Ook een 50-jarige Rozenburger zit op dit moment vast. Dit om een duidelijk beeld te krijgen van wat zich dinsdagavond afspeelde. De politie spreekt tevens met verschillende getuigen.

Heeft u het handgemeen ook gezien, of weet u wat er wellicht aan vooraf ging? Heeft u foto’s of filmopnames? Bel dan met de politie op 0900-8844 of doe anoniem uw verhaal via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.