Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 november 2015, 16:04

Jongen (14) beroofd van fiets en schooltas

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:09 uur

VLAARDINGEN – Een jongen van 14 is woensdagochtend 28 oktober het slachtoffer geworden van een beroving op het fietspad aan de Achterlangs. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was alleen op weg naar school en fietste over het fietspad aan het Achterlangs. Dit pad loopt door een parkje en is vanaf de openbare weg op sommige plekken nauwelijks te zien.

Op het fietspad kwam hij een lopende man tegen. Vlak voordat hij hem wilde passeren, stak de man zijn hand uit. Hij pakte het stuur van de tiener vast en zei in het Engels dat hij van zijn fiets moest stappen. Daarbij bedreigde hij het slachtoffer met een mes. Ook moest hij zijn schooltas afgeven. De jongen schrok enorm, deed wat hem gevraagd was en rende weg. De verdachte ging er volgens fietsend vandoor.

Informatie
De politie doet onderzoek naar de beroving en is op zoek naar meer informatie. Volgens het slachtoffer gaat het om een man van ongeveer 35 jaar. Hij is ongeveer 1.75 meter, heeft kort haar en een normaal postuur. Hij droeg een bruine / beige jas.

Heeft u die ochtend rond 10.00 uur iets gezien op het Achterlangs, of denkt u te weten wie de dader is?

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.