Redactie 112 0 reactie(s) za 24 oktober 2015, 18:13

Mountainbiker gewond na val in de Broekpolder

VLAARDINGEN – Zaterdagmiddag 24 oktober rukte de hulpdiensten met spoed uit naar de Broekpolder in Vlaardingen. Hier was een mountainbiker in een bocht naast een bruggetje beland en raakte daarbij gewond.

Politie, brandweer, ambulance, politiehelikopter en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politiehelikopter was toevallig in de buurt toen de melding viel. De politiehelikopter is recht boven het slachtoffer gaan vliegen zodat de hulptroepen op de grond snel de mountainbiker konden vinden. De mountainbiker is per brancard naar de ambulance gesjouwd. Hij is met verwondingen aan het bovenlichaam vervoerd naar het ziekenhuis. Enkele weken geleden raakte er op precies hetzelfde stuk een mountainbiker zwaargewond. Ook toen raakte er een mountainbiker van het bruggetje af en belandde in het water.

Bordjes
Enkele maanden terug zijn er door de gehele Broekpolder bordjes aangebracht. Hierop staan een bepaalde code die doorgegeven kan worden aan de centralist van de 1-1-2 meldkamer. Bij een noodsituatie kunnen de hulpdiensten aan de hand van die code precies zien waar men naar toe moet om hulp te bieden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons