Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 oktober 2015, 15:59

Schiedammer zwaargewond bij steekincident op de Parkweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:08 uur

SCHIEDAM – Bij een steekincident op de Parkweg raakte woensdagavond een 37-jarige Schiedammer zwaargewond. Een 33-jarige plaatsgenoot werd aangehouden.

Het incident vond plaats op de galerij van een flat. Aan het steekincident ging een ruzie vooraf. Een van de mannen stak daarbij het slachtoffer in zijn arm en raakte daarbij zijn slagader. De man werd buiten bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis. Inmiddels is hij bij kennis en maakt het goed.

De verdachte, een 33-jarige man, liep bij de ruzie licht letsel op aan zijn gezicht. Hij werd aangehouden en zit vast voor verhoor.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.