Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 september 2015, 15:39

Automobilist schept voetgangers en rijdt Blokker binnen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:08 uur

VLAARDINGEN – Op de Dr. Wiarda Beckmansingel zijn woensdagmiddag drie mensen gewond geraakt. De voetgangers, twee vrouwen en een meisje, werden geschept vlak voordat een auto een winkelpand binnen reed en tot stilstand kwam.

Even na 14:00 uur werd melding gemaakt van het incident. Een 63-jarige Vlaardinger reed door nog onbekende oorzaak de stoep op en schepte de 58- en 48-jarige Vlaardingse vrouwen en een 8-jarige meisje. Daarna ramde het voertuig een winkeletalage en kwam tot stilstand. De 58-jarige Vlaardingse liep diverse botbreuken op. De andere twee raakten licht gewond. Allen zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Hij is ter plaatste gehoord door agenten, maar niet aangehouden. De auto en het winkelpand raakte zwaar beschadigd. De politie onderzoekt de toedracht.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.