Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 september 2015, 15:43

Schiedammer gewond bij steekpartij op de Pleinweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:08 uur

ROTTERDAM – Op de Pleinweg is vrijdagavond een 32-jarige Schiedammer gestoken nadat hij in een avondwinkel ruzie had gekregen met een groepje mannen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Vrijdagavond kreeg een groepje mannen in de avondwinkel aan de Pleinweg ruzie met een andere man. Het liep uit op een vechtpartij die zich naar buiten verplaatste. Op straat werd de ene man gestoken door een man uit het groepje. De hulpdiensten werden gealarmeerd en de mannen sloegen op de vlucht. Toen de politie arriveerde, stond alleen de gewonde man er nog. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zocht in de omgeving naar de daders. Bij een café op de Goeresestraat zagen zij een gewonde man die voldeed aan het signalement van de dader. Deze man is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om te kijken naar zijn verwondingen. Hij moest kort daarna weer vrijgelaten worden omdat er niks tegen hem kon blijken.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident of naar mensen die meer informatie hebben. Kunt u helpen bij dit onderzoek dan vragen wij u te bellen met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u contact opnemen met M. via 0800-7000 of een online melding doen op www.meldmisdaadanoniem.nl.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.