Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 september 2015, 15:39

Vrouw in been gestoken bij beroving op de Ostadelaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:08 uur

SCHIEDAM – Donderdagavond 3 september raakte een 32-jarige vrouw lichtgewond aan haar been toen een nog onbekende man haar tas probeerde te stelen. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer reed rond half elf op haar fiets over de Van Ostadelaan toen ze werd benaderd door een onbekende man. Hij had een mes in zijn hand en eiste de tas van de 32-jarige Schiedamse. De verdachte maakte stekende bewegingen en raakte de vrouw daarbij in haar bovenbeen. Door gegil van de vrouw kwam iemand naar buiten. De verdachte ging er daarop zonder tas vandoor in de richting van de Ruysdaellaan. De vrouw raakte niet ernstig gewond.

Signalement

De verdachte was ongeveer 20 jaar oud, was zo’n 1.75 m lang en had een pokdalig gezicht. Hij droeg donkere kleding, een gebreide grijze muts en reed op een herenfiets.

Oproep

Slaat u aan op dit signalement? Heeft u die avond op de Ostadelaan, of in de omgeving, iets opvallends gezien? Of weet u meer over deze grove poging tot een beroving? Neem dan alstublieft contact met de politie via 0900-8844. Of via M. 0800-7000.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.