Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2015, 15:55

Vrouw van telefoon beroofd in tramlijn 21

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHIEDAM – Een 19-jarige vrouw uit Schiedam is op vrijdag 4 september in de tram beroofd van haar telefoon. De verdachte vluchtte het Hof van Spaland in en wist te ontkomen. De politie is nu dringend op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was net in het bezit van haar nieuwe telefoon en stapte om 19.08 uur in de tram richting Rotterdam bij tramhalte ‘Boeier’. Op dat moment zaten er al meerdere reizigers in het voertuig, zo ook de verdachte. Hij was dus ingestapt bij het beginpunt: halte ‘Harreweg’.

Bij de halte ‘Hof van Spaland’ maakte de verdachte aanstalten om de tram te verlaten. Maar voordat hij dit deed, rukte hij de telefoon uit de handen van het slachtoffer. Vervolgens rende hij de tram uit, vluchtte het winkelcentrum Hof van Spaland in en raakte daar uit het zicht.

Oproep

De politie onderzoekt de zaak en heeft meerdere camerabeelden weten veilig te stellen. De komende dagen worden deze zorgvuldig bekeken. Ook meldden zich enkele getuigen. Uit het verhaal van het slachtoffer en de getuigen kwam het volgende signalement naar voren:

het zou gaan om een blanke man, met donkerblond haar. Hij is rond de 1.70 m, 18-19 jaar oud en heeft een mager postuur. Bij de beroving droeg hij donkere kleding en hij was in het bezit van een rugtas.

Gezien de drukte in de tram, heeft de politie het vermoeden dat er meer getuigen zijn. Zat u vrijdag 4 september in de tram, lijn 21, in de richting van Rotterdam? En heeft u iets van de beroving gezien of gehoord? Of heeft u de verdachte in de omgeving van het Hof van Spaland zien lopen? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.