Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 september 2015, 17:24

Man beschoten voor zijn huis in Spijkenisse

Laatst bijgewerkt: zondag 15:08 uur

SPIJKENISSE – De politie in Spijkenisse zoekt getuigen van een schietincident dat op 4 september rond 17.50 uur op de Zeisvoorde plaatsvond.

Kort voor het incident zag een bewoner van die straat twee mannen op een scooter zonder kentekenplaat rijden en de scooter verderop parkeren. De mannen stapten vervolgens in een witte geparkeerde auto en reden weg. De bewoner vertrouwde het niet en nam het signalement van de mannen goed in zich op. Toen hij later de mannen in de auto zag terugkomen, besloot hij naar buiten te gaan om ze goed te gaten te houden.

Kennelijk voelden de inzittenden van de auto zich bekeken, want er ontstond een korte woordenwisseling. De bewoner koos de wijste partij en ging naar binnen om vervolgens zijn hond uit te gaan laten. Weer buiten zag hij dat er mannen er nog steeds waren. Eén een van hen stapte uit en schoot met een handvuurwapen op de bewoner. Hij werd niet geraakt en vluchtte naar binnen. De uitgestapte man stapte weer in en beide mannen reden weg in de richting van de Voorde. De politie was er binnen een paar minuten, maar de vogels waren al gevlogen. De scooter stond nog geparkeerd en is in beslaggenomen. Ook werd een kogelhuls gevonden en in beslaggenomen.

Signalement

De mannen zagen er als volgt uit:
Dader 1. Negroïde jongen ± 20 jaar, ongeveer 180 m lang, slank postuur, dun smal gelaat, lichte snor, donkere kleding.
Dader 2. Lichtgetinte jongen ± 20 jaar, ongeveer 1.60 m lang, donkere kleding.

Bel de politie

De politie komt graag in contact met getuigen. Wie het schietincident heeft gezien en/of de jongens in de auto heeft zien rijden, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie met betrekking tot dit schietincident is welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Spijkenisse. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.