Redactie 112 0 reactie(s) di 18 augustus 2015, 22:33

Ambulance Vlaardingen zit vast in het zand

Laatst bijgewerkt: zondag 15:07 uur

VLAARDINGEN – Dinsdagavond 18 augustus moest een ambulance uitrukken naar de Luxemburgweg in Vlaardingen voor een medische noodsituatie. 

Om snel hulp te kunnen bieden probeert de ambulancechauffeur altijd zo dicht mogelijk bij de ingang te parkeren. De Luxemburgweg was echter een grote zandbak. Al een langere tijd wordt er namelijk werkzaamheden op het parkeerterrein uitgevoerd. Door een klein foutje zakte de ambulance met één wiel weg in het zand.

Om de patiënt toch tijdig te kunnen vervoeren werd met spoed een tweede ambulance gevraagd. Ook werd de brandweer ter plaatse gestuurd om de ambulance uit het zand te trekken. Door een kabel aan de ambulance en de brandweerwagen vast te maken kon de brandweer met hun voertuig de ambulance lostrekken.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.