Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 augustus 2015, 5:20

Veel rook vrij bij grote brand in Vlaardingen

Laatste update: 1 jaar geleden

VLAARDINGEN – In het kantoor van een autodemontagebedrijf aan de George Stephensonweg in Vlaardingen is in de nacht van zondag op maandag een grote brand uitgebroken.

De brandweer schaalde al snel op naar het sein ‘grote brand’. Het vuur woedde in het kantoorgebouw van auto(de)montagebedrijf “Penders”. Omdat het pand goed beveiligd is kon de brandweer de brand lastig bereiken. Met behulp van cirkelzagen zijn rolluiken open gezaagd en is er toegang geforceerd. Hierna kon de brand bestreden worden. Met meerdere bluswagens kon de brand worden geblust. De brandweer is nog geruime tijd bezig geweest met nablussen en sloopwerkzaamheden.

Vorige week brandden twee auto’s uit die voor het pand stonden en nu is het pand zelf getroffen. De politie sluit brandstichting niet uit en stelt daarom een nader onderzoek in. Nadrukkelijk zal worden onderzocht of er een verband is tussen beide branden. Onderdeel van het onderzoek is het veiligstellen van sporen en beelden.

Maar de politie zou de hulp van getuigen goed kunnen gebruiken. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.