Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 augustus 2015, 14:55

Geschoten bij woningoverval in Spijkenisse

Laatst bijgewerkt: zondag 15:07 uur

SPIJKENISSE – De politie zoekt getuigen van de overval op een woning aan de Schopvoorde in Spijkenisse, in de nacht van donderdag op vrijdag. Bij de overval werd ook geschoten. Niemand raakte gewond.

De 67-jarige bewoonster werd rond twee uur wakker en zag een man in haar slaapkamer staan. De vrouw begon te gillen en rende weg. De overvaller kwam haar achterna, maar uiteindelijk vluchtte hij. De vrouw raakte niet gewond.

Een getuige zag vier mannen bij de woning wegrennen. Toen de overvallers hem zagen, werd er op hem geschoten. De getuige raakte niet gewond.

De politie kwam ter plaatse en stelde direct een onderzoek in. De woning van de vrouw was helemaal overhoop gehaald en de overvallers namen een nog onbekende buit mee.

Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie komt daarbij graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.