Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 augustus 2015, 6:05

Automobilist na ongeval geboeid naar ziekenhuis vervoerd

Laatst bijgewerkt: zondag 15:07 uur

VLAARDINGEN – Zondagavond 9 augustus heeft er aan de Spoorsingel in Vlaardingen een aanrijding plaatsgevonden. Een automobilist raakte met zijn auto een fietser en sleurde deze enkele meters mee.

Naast de politie werd ook een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. De ambulance was echter niet voor de meegesleurde fietser maar voor de bestuurder van de auto. De bestuurder was niet alleen gewond maar ook onder invloed van een bepaalde drug. Tijdens de behandeling in de ambulance werd de man agressief. De politieagenten moesten uiteindelijk ingrijpen. De man werd door meerdere agenten in bedwang gehouden terwijl hij geboeid werd aan de brancard.

De man is later met politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is meegenomen door een takel van de politie.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.