Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 31 juli 2015, 12:04

Uitslaande brand op zolder woning J.A Alberdingk Thijmstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:07 uur

SCHIEDAM – Op de zolder van een woning aan de J.A Alberdingk Thijmstraat heeft vrijdag aan het einde van de morgen een felle uitslaande brand gewoed. 

Toen de brandweer ter plaatse kwamen zou er sprake zijn geweest van flinke vlammen uit een dakraam. De brandweer ging met twee ploegen de brand te lijf en wist de uitslaande brand snel onder controle te krijgen. De brand ging gepaard met behoorlijk wat rookontwikkeling. 

De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met het blussen van de brand. Tot zover bekend is er nog niemand gewond geraakt.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.