Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) di 21 juli 2015, 16:36

Mannen stelen Audi TT bij ramkraak garage

Laatst bijgewerkt: zondag 15:06 uur

SCHIEDAM – Dinsdagochtend zijn inbrekers met een gestolen auto tegen het rolluik van een garage aan de Spykerstraat in Schiedam gereden. Daar stalen zij een nieuwe auto waarmee zij vluchtten. Kort daarna werden de mannen in de gestolen auto aangehouden op de Doenkade in Rotterdam.

 

Even over twee uur dinsdagochtend ging het inbraakalarm bij een garage aan de Spykerstraat in Schiedam af. Agenten zagen voor de garage midden op de weg een verlaten auto. De auto had geen kentekenplaat meer aan de voorzijde.

 

Het rolluik van de garage was volledig ontzet en achter het rolluik lag een kentekenplaat die overeen kwam met de plaat die nog achterop de auto zat. In de auto lagen een hakbijl en ander gereedschap. Bij navraag bleken de kentekenplaten niet bij de auto te horen en bleek de auto eerder gestolen te zijn in Ridderkerk.

 

Er waren geen personen in de garage aanwezig. Vanuit de garage was een Audi TT meegenomen. De omschrijving van de auto en het kenteken werden direct doorgegeven aan agenten op straat.

 

Rond kwart over vier ’s morgens zagen agenten op de Doenkade in Rotterdam de bewuste auto rijden. De auto is staande gehouden en de inzittenden aangehouden. Het gaat om Rotterdammers van 18 en 21 jaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.