Redactie 112 0 reactie(s) di 14 juli 2015, 15:01

Man met openstaande straf verraadt zichzelf

Laatst bijgewerkt: zondag 15:06 uur

HOOGVLIET – Bij een zoekactie naar een vernieler van een autoruit stuitte de politie maandagavond in Hoogvliet op een man die nog 450 dagen gevangenisstraf open had staan. De man verraadde zichzelf doordat hij het op een lopen zette toen hij de politie zag.

 

Maandagavond even voor zes uur belde een man dat zijn autoruit zojuist op de Lengweg in Hoogvliet was vernield en dat de vernieler nog in de buurt was. Agenten startten een onderzoek in de omgeving. Op de Lampreistraat stond een groepje mannen die het meteen op een rennen zetten toen de politie de straat in kwam.

 

Na een korte achtervolging zagen de agenten één van de verdachten tussen twee mannen in staan. Deze mannen hadden het groepje zien wegrennen en één van de mannen vastgepakt zodat de agenten hem konden inrekenen.

 

De man werd aangehouden op verdenking van vernieling. Op het bureau bleek de 24-jarige man echter niks te maken te hebben met de vernieling. Wel had hij diverse gripzakjes met hard drugs en vals geld op zak en bleek hij nog twee gevangenisstraffen open te hebben staan. Eén van 90 dagen en één van 360 dagen. Het gaat om een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.