Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 juli 2015, 15:33

Scooterdieven in kraag gevat door alerte burger

Laatste update: 1 jaar geleden

VLAARDINGEN (AS Media) – Donderdagavond 9 juli heeft een alerte burger twee scooterdieven aangehouden. Dit gebeurde bij het NS-station Vlaardingen-Oost. 

De alerte burger zag hoe twee mannen aan het Hargapad aan het knoeien waren met een scooter. Toen de alerte burger de mannen vervolgens hierop aansprak, sloegen zij beide op de vlucht. Op NS-station Vlaardingen-Oost hield de alerte burger de twee mannen aan doormiddel van een burgerarrest en waarschuwde met zijn mobiele telefoon de politie. Toen de politie met spoed arriveerde ging één van de verdachten er alsnog vandoor. 

Helaas voor de verdachte kwam hij niet ver. In de buurt van de Burger King werd de verdachte niet veel later door de politie aangehouden. De scooter is vermoedelijk van diefstal afkomstig. Ook miste de scooter een kentekenplaat. Deze kentekenplaat is later niet veel verderop gevonden. Beide mannen zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.