Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 juli 2015, 10:06

Beruchte pyromaan slaat opnieuw toe

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:06 uur

VLAARDINGEN – In de nacht van woensdag op donderdag 9 juni omstreeks 3:15 uur werd er aan de Johan de Wittstraat in Vlaardingen alweer een voertuigbrand ontdekt. Omstanders waarschuwde de hulpdiensten.

De brandweer heeft de brand geblust. Desondanks dat kan de auto als verloren worden beschouwd. Ook twee naast staande auto’s raakte beschadigd door de brand. De politie gaat ook deze auto onderzoeken op mogelijke sporen. Sinds april dit jaar zijn er op verschillende plekken in Vlaardingen auto’s in de brand gestoken. Zo werd er gisternacht nog een camperbus op de Abel Tasmanlaan in de brand gestoken. 

De teller staat momenteel op 10 voertuigbranden. In totaal zijn er nu 10 auto’s uitgebrand en 4 auto’s zijn door de brand beschadigd maar niet total-loss.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.