Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 15:42

Overvallers buurtsuper snel opgepakt dankzij getuige

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:06 uur

SCHIEDAM – Dinsdagmiddag overvielen twee mannen een buurtsuper aan de Westfrankelandsestraat in Schiedam. Een getuige rent achter één van de mannen aan en kan zo de locatie doorgeven. Kort daarna worden op de Aleidastraat twee mannen aangehouden.

 

Om half drie ’s middags belt een medewerker van de buurtsuper dat zij zojuist zijn overvallen door twee mannen. Een getuige is achter één van de verdachten aangerend tot aan de Aleidastraat. Daar is zij ze uit het oog verloren. Het vermoeden bestaat dat de verdachten een portiek op de Aleidastraat in zijn gevlucht. Agenten die de portiek van de achterzijde benaderen, zien daar een man, die voldoet aan het signalement, naar beneden klimmen. Deze man is aangehouden. Kort daarna wordt in een woning een tweede man aangehouden die eveneens voldoet aan het signalement. De politie doet verder onderzoek.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.