Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 7:11

Westwijk opgeschrikt door autobrand

Laatst bijgewerkt: zondag 15:06 uur

VLAARDINGEN – Dinsdagochtend 7 juli omstreeks 4:45 uur werd de Leeghwaterstraat in Vlaardingen opgeschrikt door een flinke autobrand. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse en schaalde op naar het sein ‘Middel Brand’.

De Porsche is volledig uitgebrand. Omdat het voertuig vlak voor een garagebox stond werd ook de garagebox aangestraald door het vuur. Ook de garagebox raakte hierdoor flink beschadigd. De brandweer was geruime tijd bezig met sloopwerk op het dak van de garage. Bij de brand raakte niemand gewond.

Het is dit jaar niet de eerste keer dat er een auto onder verdachte omstandigheden afbrandde. In de laatste maanden brandde er in de VOP-wijk ook al 7 voertuigen af. Ook deze keer wordt brandstichting niet uitgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.