Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 02 juli 2015, 16:14

Hond bijt zwaan dood, politie zoekt eigenaar

Laatst bijgewerkt: zondag 15:06 uur

SPIJKENISSE – Politie komt graag in contact met de eigenaar van een zwarte labrador die zaterdag 13 juni een zwaan heeft dood gebeten op de Gaddijk in Spijkenisse.

 

Rond kwart over negen ’s avonds belde de dierenambulance in Spijkenisse de politie omdat er net een bijtincident was geweest. Medewerkers van de dierenambulance hadden een zwaar gewonde zwaan uit de sloot hebben gehaald en ondergebracht bij vogelopvang in Simonshaven.

 

Getuigen zagen hoe een hond op de Gaddijk een sloot insprong en een zwaan pakte. De hond nam de zwaan mee naar de kant nam en liet hem daar los. De eigenaar van de hond liep met zijn hond weg, de zwaan halfdood achterlatend. Een getuige heeft toen de dierenambulance gebeld. De politie komt graag in contact met de eigenaar van de hond.

 

Bent of kent u deze man vragen wij u te bellen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.