Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 juni 2015, 20:38

Politie maakt einde aan overlast vanuit woning Spijkenisse

Laatst bijgewerkt: zondag 15:05 uur

SPIJKENISSE – De politie heeft woensdag 11 juni een eind gemaakt aan de overlast vanuit een woning in de wijk De Akkers. Twee personen zijn aangehouden op verdenking van de handel in softdrugs. Zij moeten zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

 

Na meerdere meldingen en klachten over het dealen in drugs vanuit een woning in de wijk De Akkers in Spijkenisse, hield de politie deze woning al een tijdje in de gaten. Uit het onderzoek kwam onder andere naar voren dat er veel korte bezoekjes plaatsvonden. Mede vanwege deze informatie, organiseerde de politie woensdag 11 juni een actie.

Daarbij werden twee verdachten van 21 en 22 jaar in de omgeving aangehouden nadat zij een kort bezoek aan de overlastgevende woning hadden gebracht. En bij deze verdachten werden verdovende middelen aangetroffen.

 

Na deze vondst, besloten agenten de woning te betreden en werden binnen een 44-jarige man en een 33-jarige vrouw aangetroffen. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de woning werden naast verdovende middelen, ook een flinke hoeveelheid medicijnen gevonden. Alles is in beslag genomen. 

De verdachten zijn na verhoor heengezonden en moeten zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.